spring naar de inhoud spring naar de navigatie

vergoeding, bereikbaarheid, privacy, aanmelding

Contact/Bereikbaarheid: psypraktijknijmegen@gmail.com of telefoonnummer 024 3240665 tussen 07.45 en 08.00 uur. Buiten die tijden kunt u een boodschap inspreken, u wordt dan spoedig terug gebeld.

Buiten kantooruren en op weekend-en feestdagen is de praktijk gesloten. U kunt mij altijd proberen te bereiken (telefoon, mail). We kijken dan samen wat er nodig is.

Tijdens werkdagen in vakanties is de praktijk bereikbaar per mail. U krijgt zsm een reactie, doorgaans binnen 24-48 werkdag-uren. Indien nodig wordt u teruggebeld en krijgt u de naam en adres van de waarnemer.  Tijdens vakanties is uw huisarts en of zijn/haar waarnemer bereikbaar.

PRIVACY:

Iedere GGZ–hulpverlener is verplicht bepaalde data over Uw behandeling aan te leveren aan het DIS, die gegevens van alle GGZbehandelingen in Nederland ontvangen. Wat ermee gedaan wordt is nog onduidelijk. Zie ook de Zembla-uitzending van 17-04-2014: “de jacht op uw medische gegevens”.

Als u Uw zorgverzekering laat betalen, wordt in principe uw diagnose en de aard van de behandeling doorgegeven aan de verzekering in de vorm van een code. Ook dat is verplicht, maar met het ondertekenen van een privacy-verklaring die u desgewenst krijgt van mij, die meegestuurd wordt met de factuur, kan de factuur zonder die gegevens worden aangeleverd.