spring naar de inhoud spring naar de navigatie

aanmeldings-en intakeprocedure, wachttijden

De wachtlijst voor een eerste intakegesprek is 2-4 weken.   De wachttijd voor psychotherapie is zeer wisselend: tussen 3-4 weken en een paar maanden.  Informeert u gerust naar de actuele situatie.                     Er is telefonisch spreekuur (Tel. nr: 024 3240665) maandag- t/m donderdagochtend tussen 7.30 en 7.45 uur.    U kunt een boodschap inspreken op het antwoordapparaat, spreek met uw vraag uw telefoonnummer in en ik bel U dan zo spoedig mogelijk terug, meestal binnen 1 dag  (muv het weekend of vakanties). Laat bij voorkeur ook uw mailadres achter.

Aanmelden per email: psypraktijknijmegen@gmail.com

U mag een mail sturen via een onbeveiligde mailverbinding, maar ik niet. Als u zich via een onbeveiligd mailadres (google, hotmail etc) aanmeldt, reageer ik vanaf een beveiligd mailadres,  om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen.  Dan kunt reageren miv een inlogcode. Als u belt:  spreek u ook uw mailadres in, dan kan ik u vanaf een beveiligd mailadres mailen.

De intake procedure: als we hebben afgesproken een intake procedure  te starten, kunt u het volgende verwachten: we gaan 1 of meerdere intakegesprekken doen ter bepaling van een voorlopige diagnostische hypothese aangaande de problematiek en ter vaststelling van de behandelindicatie. Als u in aanmerking lijkt te komen voor een ontdekkende of psychoanalytische psychotherapie of psychoanalyse, kunt u bij mij in behandeling komen, al dan niet na een wachttijd. Komt u daarvoor niet in aanmerking, maar is er een ander soort behandeling geïndiceerd, dan verwijs ik u voor een verwijzing naar elders terug naar de huisarts.