spring naar de inhoud spring naar de navigatie

aanmeldings-en intakeprocedure, wachttijden

Wachttijden: belt u voor informatie over de actuele wachttijden voor een intakegesprek en voor een behandeling: 0643555771

Aanmelden per email: psypraktijknijmegen@gmail.com

U mag een mail sturen via een onbeveiligde mailverbinding, maar ik niet. Als u zich via een onbeveiligd mailadres (google, hotmail etc) aanmeldt, reageer ik vanaf een beveiligd mailadres,  om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen.  Dan kunt reageren miv een inlogcode. Als u belt:  spreek u ook uw mailadres in, dan kan ik u vanaf een beveiligd mailadres mailen.

De intake procedure: als we hebben afgesproken een intake procedure  te starten, kunt u het volgende verwachten: we gaan 1 of meerdere intakegesprekken doen ter bepaling van een voorlopige diagnostische hypothese aangaande de problematiek en ter vaststelling van de behandelindicatie. Als u in aanmerking lijkt te komen voor een ontdekkende of psychoanalytische psychotherapie, of een psychoanalyse wilt, kunt u bij mij in behandeling komen, al dan niet na een wachttijd. Komt u daarvoor niet in aanmerking, maar is er een ander soort behandeling geïndiceerd, dan verwijs ik u voor een verwijzing naar elders terug naar de huisarts.